Gram.


Så jeg fik uforudset besked i går om, at min bedstemor syntes ekstremt syg og måske passede den eftermiddag.

Det var uforudset, da hun er 92, har hun ikke været ekstremt syg. Hun havde en sygeplejerske med sig, da hun havde haft rygsmerter så godt som vi forsøgte at finde ud af hendes smerteadministrationssituation.
Mine nyeste videoer

Athleta Running Shorts Review.MP4
Ingen gnidning kører shorts til kvinder. Ny evaluering af Athleta Hiit It 9 i Inseam Shorts.

Flere videoer

0 sekunder på 8 minutter, 21 sekunder

Næste op
Marathon Training Day 2
01:45

Direkte
00:00
08:21
08:21

Jeg gik straks for at se hende såvel som være sammen med min familie. Det var ekstremt trist, men jeg er taknemmelig for, at vi havde den tid.

Hun døde i eftermiddag. Det var ekstremt roligt såvel som mere end noget andet, jeg er glad for den timing, jeg var der med min mor lige da.

Jeg vil dele nogle tilfældige fakta om mine gram såvel som min forbindelse med hende. Jeg kan godt lide hende meget meget.

Jeg tror ikke, at der er en rigtig eller typisk metode til at have en familie. Så jeg vil bare oplyse, at min forbindelse med mine gram var ekstremt speciel, da jeg voksede op med at bo hos hende såvel som min mor fra fødslen til et eller andet tidspunkt i gymnasiet. Hun spillede en enorm rolle i at tage sig af mig såvel som min søskende, der voksede op.

Råbte hun altid. Dette er sandsynligvis grunden til, at jeg er så høj.

Hun kan godt lide whisky. Hun brugte at drikke det med vand, men i sine senere år skiftede hun til whisky såvel som sojamælk for at være sund. Ha!

Hendes foretrukne mariachi -melodi er Volver så godt, som jeg ikke tror, ​​at nogen i min husstand kan høre det uden at tro på hende. Det er også min foretrukne.

Hendes anden halvdel (min mors far) døde, da min mor kun var 18. Så jeg tilfredsstillede aldrig min bedstefar. Hun daterede, da jeg var en ung, dog giftede sig aldrig.

En af mine foretrukne ungdomsvideoer er af gram, der beder mit søskende om at give en opblæsning påskeharen et kys. Han tager et par skridt tilbage såvel som løber mod det såvel som helt tackle det som en fodboldspiller. Ha! Klassisk.

Hun spillede klaver. Kom til at tro på det, jeg forstår virkelig ikke nøjagtigt, hvordan hun lærte.

Hun var dog helt tosproget, men rejste ikke min mor og talte spansk … så rejste min mor mig heller ikke og talte det. Dette gør mig uheldig så godt som jeg virkelig ønsker at opdage det.

Men hun ville blive vred på os på spansk, så vi forstår et par af disse ord …

Hun ville gå meget til Vegas, da jeg var ung såvel som at bringe mit søskende så godt som jeg sød bit souvenirs…. Små legetøjsspilmaskiner, sjove nøglekæder, tilfældige glittery terninger … min foretrukne var et par negleklippere, som jeg havde i årevis.

Hun var en god kok. Jeg husker, at hun laver tacos såvel som enchiladas meget. Jeg tror, ​​at enhver type kød endte i en taco!

Hun kunne godt lide elegante persiske katte såvel som havde to, mens jeg voksede op. Den ene var Tiffany såvel som den anden var Cubby, men hans officielle navn var Sir Winston III eller noget.

Og da denne udgivelse har brug for en smule komisk lettelse lige her er et foto af mig som den lubne lil feline klædning underlig jeg var såvel som stadig er …

Jeg vil savne hende.

Tak så meget for alle dine bønner såvel som support på Instagram såvel som Facebook. Jeg værdsætter det virkelig.

Kærlighed,

Monican

Jeg vil ligeledes bemærke … min podcast kom ud i dag. Jeg indspillede den allerførste episode for over en måned siden. I det taler jeg om nøjagtigt, hvordan jeg begyndte at løbe – i den længste tid ville jeg se hende såvel som at gå på hendes løbebånd. Det er en tilfældighed, at jeg nævner hende i det, da jeg ikke taler om hende, der ofte så godt som det introducerede i dag så godt som hun døde i dag.

Podcasten tilbydes på RER for at downloade, men det tager lang tid at komme på iTunes såvel som Stitcher. Det vil blive tilbudt der i de næste to dage. Tak for din tålmodighed om dette. Jeg vil overholde op, så snart det tilbydes der.

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

PostDel

Fortsæt med disse:

Godt nytår fra Run Eat Gentag!

Godt nytår fra Run Eat Gentag!

godt nytår!! Jeg er tilbage fra en lil -fritid såvel som vil sende dig fineste ønsker til 2022. Jeg savnede dig såvel som blogging såvel som f

Bekymringer såvel som svar på løb spiser gentagne visirer, podcasts samt helbredelsesdage

Bekymringer såvel som svar på løb spiser gentagne visirer, podcasts samt helbredelsesdage

Præcis hvor længe kommer du tilbage efter et halvt maraton? Kørte min allerførste fulde maraton såvel som at undre dig nøjagtigt, hvor lang tid du starter … tip til

Foretrukne at køre tøjmærker lige nu, hvad er min opgave & HR spørgsmål

Foretrukne at køre tøjmærker lige nu, hvad er min opgave & HR spørgsmål

Mine foretrukne løbende gearmærker såvel som skal have løbstøj såvel som sko. Marathon koniske tip. Kører såvel som hjerterytme

Spørgsmål og svar på intuitiv spisning og binging, tip til sommeren, der kører såvel som mere!

Spørgsmål og svar på intuitiv spisning og binging, tip til sommeren, der kører såvel som mere!

At køre mad fysisk fitness intuitiv spisning bekymringer såvel som svar. Tips til sommerens sommertid, hvad du skal gøre, hvis du er deprimeret og

Ben fik coronavirus

Ben fik coronavirus

Bor med nogen, der fik Covid19 – hvad skete der? Mine COVID19 -testresultater. Ærlige følelser om at skulle

Top 11 dele af Hamilton Musical

Top 11 dele af Hamilton Musical

Top 11 fineste citater fra Hamilton såvel som mine foretrukne dele af at se Hamilton Musical personligt i Los Angeles Pantages

⚡ af Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *