$ 15.000 skader, der er vurderet for UFC 170 piratkopiering


, der bidrager til dette websteds arkiverede stillinger vedrørende kampsportpiratkopiering, blev grunde til dommen frigivet for nylig af den amerikanske distriktsret, SD West Virginia, Charleston Division, der vurderer skader for industripiratkopiering af UFC 170.

I den nylige situation (Joe Hand Promotions, Inc. mod Harrison) viste den tiltalte UFC 170 i en industriel virksomhed uden at betale industrielle underlicenser til sagsøgeren. Omkostningerne ville have været $ 1.300.

Sagsøgeren erhvervede standardafgørelse samt anmodet om $ 60.000 i erstatning, selvom retten afviste denne anmodning som uforholdsmæssig.

Ved vurderingen af ​​lovbestemte skader til $ 5.000 samt forbedrede skader på $ 10.000 distriktsdommer Thomas E. Johnston gav overholdelsen af ​​grundene:

I dette tilfælde er det utilstrækkeligt at tildele en pr. Patron-sats på $ 100 for hver af de syv lånere under udsendelsen, da Joe Hands beviselige tab er mindst $ 1300, beløbet for underlicensgebyret. Tilsvarende opdager retten, at en lovpligtig skader, der er begrænset til svarende til underlicensen, ville have lidt afskrækkende indflydelse på fremtidig piratkopiering. Domstolen opdager lovbestemte skader i et beløb på $ 5000 er kun betaling for sagsøgtes overtrædelse af § 605. Dette beløb tager højde for, hvad der ser ud til at blive gentagne overtrædelser af statutten fra de tiltalte, som antydet af Club Infinitys Facebook -annoncer. Forudsat at Club Infinity ikke ser ud til at have opnået en betydelig monetær gevinst med sin ulovlige aktivitet, opdager retten, at det er ekstremt at tildele det lovbestemte maksimum af skader, såvel som ville give en uberettiget forskel med lignende sager …

Forbedrede sanktioner bærer ofte en relation til størrelsen af ​​den lovpligtige tildeling. Se f.eks. Lawhon, 2016 WL 160730, på *2 (tildeling af forbedrede skader svarende til tre Forenede Stater fodboldlandshold Trøje gange de lovbestemte skader); Joe Hand Promotions, Inc. v. Upstate rekreation, nr. 6: 13-2467-TMC, 2015 WL 685461, ved *9 (D.S.C. 18. februar 2015) (tildeling af to og en halv gang den lovbestemte pris i forbedrede skader); J&J Sports Prods., Inc. mod Romenski, 845 F. Supp. 2d 703, 708 (W.D.N.C. 2012) (tildeling af de samlede skader svarende til at diskante det sublicensiske gebyr). Når man fastlægger ekstra skader, har andre domstole tænkt på faktorer som: “(1) gentagne overtrædelser over en længere periode; (2) betydelige ulovlige monetære gevinster; (3) betydelige faktiske skader på sagsøger;

(4) Sagsøgtes markedsføring for den betydningsfulde udsendelse af begivenheden; såvel som (5) tiltalte opkræver et dækningsgebyr eller opladningspræmier for mad såvel som drikkevarer. ” Wing Spot, 920 F. Supp. 2d på 668 (citerer KingVision Pay-Per-View Ltd. v. Rodriguez, nr. 02 Civ. 7972 (SHS), 2003 WL 548891, på *1 (S.D.N.Y. 24. februar 2003)).

Joe Hand forklarer med Southampton FC Trøje erklæring, at disse faktorer er noget begrænset i deres nytte. (Se aff. Af Joe Hand Jr., præsident, ¶ 14.) Mens det måske er sandt, har retten ingen bevis for, at omstændighederne i denne situation afgår fra nor af at opfange Joe Hands satellitudsendelser på en ligeledes ulovlig måde. Joe Hand peger på ingen anden skærpende faktor, der ville berettige en bemærkelsesværdig forbedret skader. såvel som hvis retten fokuserer sin interesse på de fem faktorer, der er afgrænset ovenfor, er det kun den første, som nævnt tidligere, især bemærkelsesværdigt. De andre faktorer er neutrale eller evaluerer endda mod en øget Chelsea FC Trøje tildeling af forbedrede skader. Med hensyn til den femte faktor, for eksempel, attesterer Mr. Shifflett, at han ikke blev opkrævet et dækningsafgift på Club Infinity natten til udsendelsen. (Shifflett Aff. Ved 1.) Domstolen bemærker ligeledes, at enhver form for forsøg fra klubbens uendelighed til at trække lånere ved at vise udsendelsen ser ud til at have været succesrig. Bortset fra Club Infinitys personale observerede Mr. Shifflett kun syv lånere til stede den aften. Selvom forbedrede skader er passende, om sagsøgtes adfærd resulterede i en fantastisk monetær gevinst eller ej, opdager retten, at $ 50.000 er overdreven. I overensstemmelse med afskrækkelsesmålene for § 605 såvel som som et middel til at straffe Club Infinity’s gentagne overtrædelser forbedrede Domstolen tildelte skader svarende til to gange de lovbestemte skader eller $ 10.000. Dette resulterer i en samlet skader på $ 15.000 mod tiltalte.

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

$ 1.000 i skader, der er tildelt for UFC 172 PiracyOctol 30, 2016in “Piracy”
UFC PPV piratkopieringsskader vurderet nedenfor udgifterne til programmet 19, 2016in “piratkopiering”
$ 60.000 efterspørgsel afvist for UFC 173 piratkopiering – skader vurderet til $ 8.242January 12, 2017in “piratkopiering”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *