Spørg Fitbit: Præcis hvordan kan jeg have problemer med mine venner i Fitbit -appen?


Q: Spørg Fitbit: Præcis hvordan kan jeg have problemer med mine venner i Fitbit -appen?

Svar: Der er to metoder til at kæmpe mod mennesker inden for Fitbit -appen – udfordringer såvel som oplevelse af løb – men først er det vigtigt at tilføje Fitbit -venner. Der er et par metoder, du kan gøre dette.

Fra Fitbit -appen:

Fra Fitbit -appens dashboard skal du trykke på “+” -ikonet

Tryk på “Tilføj ven”

Vælg “Kontakter” “Facebook” eller “E-mail” såvel som at overholde instruktionerne på skærmen

Fra Fitbit.com Dashboard:

Log ind på Fitbit.com

Find “venner” -flisen samt klik på “Find venner”

Vælg at invitere venner via e -mail eller Facebook

Hvis du har venner, der ikke bærer Fitbit Trackers (gisp!), Kan de stadig kæmpe med dig ved at downloade Fitbit -appen samt tænde for Mobiletrack (info her). Fitbit-kvarteret kan ligeledes være et fantastisk sted at tilfredsstille ligesindede med lignende mål.

Efter at en eller meget flere af dine venner har accepteret din anmodning, skal du starte en konkurrence ved at trykke på fanen “Udfordringer” i bunden af Chelsea FC Trøje Fitbit -appen. Du kan se, at du har to muligheder: vanskeligheder såvel som oplever løb. Prøv dem begge! Fitbit -individer, der deltager i både Fitbit Adventures såvel som vanskeligheder, tager 2.000 meget flere skridt hver dag end individer, der ikke gør det – som svarer til omkring en ekstra kilometer med at gå.

Her er en oversigt over, hvad hver konkurrence indebærer.

UDFORDRINGER
Bedst til: Deadline-drevne stepper
Måldag, Workweek Hustle, Weekend Warrior såvel som hverdagens showdown er de originale Fitbit -udfordringer. De handler om at skubbe for at se, hvem der kan tage flest skridt over programmet en dag, arbejdsuge eller weekend. Da disse vanskeligheder er baseret på det samlede antal opnåede trin – ikke der når et specifikt trinoptælling først – er de et fantastisk valg for venner i forskellige tidszoner.

Eventyrløb
Bedst til: konkurrencedygtige opdagelsesrejsende
Disse fordybende løb giver dig mulighed for at kæmpe imod så meget som 30 af dine venner for at se, hvem der først kan nå overfladelinjen. Mens (praktisk talt) træder din metode på tværs af spor i Yosemite National Park, vil du opdage panoramiske billeder af spektakulære udsigter samt have evnen til at samle sjove fakta såvel som sundhed og velvære såvel som fysiske fitness -tip.

Når du har valgt et oplevelsesløb eller vanskeligheder såvel som hit start, vil den næste skærm rettidig dig til at tilføje venner. Vælg fra din nuværende fitbit -venner -liste, eller lav nye venner ved at tilføje dem gennem fanerne Kontakter eller Facebook.

Har du stadig spørgsmål? Grave i meget mere info om Fitbit -vanskeligheder såvel som eventyr såvel som derefter opdage 7 metoder til at vinde enhver form for trinudfordring – plus to taktikker, der ikke fungerer.

Denne info er kun Sevilla FC Trøje til akademiske funktioner så godt som ikke menes som en erstatning for medicinsk diagnose eller behandling. Du burde ikke bruge denne info til at diagnosticere eller behandle et sundheds- og wellness -problem eller tilstand. Undersøg altid din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fysisk fitnessrutine.

Callie Mulgannon

Callie Mulgannon, Fitbit Neighborhood Expert såvel som bidragydende forfatter, er en tidligere Division 1 NCAA-løber, Redwood-Tree-Loving Vandring samt selvudnævnt San Francisco Foodie. Hun blev naturligt trukket til Fitbit’s mål at påvirke liv i en sund såvel som positiv metode ved at motivere folk til at være aktive. I weekenderne kan du opdage hendes Metropolitan -vandreture Yokohama F. Marinos Trøje i gennemgang af byens fineste Chai Tea Latte eller løbe med Golden Entrance Park – men virkelig bare prøver at være #1 -step på hendes Fitbit Buddies -liste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *