8 tricks til filmstjerne muskelmasse


8 Leicester City Trøje tricks til filmstjerne muskel

Af Vince Delmonte, forfatter af No Non-Sense Muscle Mass Building

Har du nogensinde spekuleret på nøjagtigt, hvordan Hollywood Pip-Squeaks omdannes til enorme skærmkraftcentre i det, der ser ud til at være et spørgsmål om måneder? Eller, hvis du er en filmbuff som mig, måske har du for nylig spekuleret på følgende …

-Hvordan blev Mark Wahlberg flået så meget som Play Boxer “Irish” Micky Ward i fighter?
-Hvad gør Jason Statham for at forblive jacked op og forblive i top fysisk tilstand?
-Hvordan pakkede Chris Hemsworth på 20 pund muskelmasse for at få en gudlignende krop til at spille Marvel’s blockbuster, Thor?
-Hvad gjorde Jason Momoa for at pakke på 20 pund muskelmasse for at erstatte Arnold Schwartzenegger i Conan The Barbarian Remake?
-Hvordan pakkede små Taylor Lautner på 30 pund muskelmasse samt udskærede en seks-pack til skumring?
-Hvad er Manu Bennetts trick til en overbevisende krigerkrop for Spartacus?
-Hvordan udviklede Chris Evans det mest eftertragtede bryst i Hollywood til at spille hovedfunktionen i Captain America: den allerførste Avenger?
-Hvordan udviklede Tom Hardy en murstenhus til kriger, Bronson såvel som den kommende Dark Knight Rises?

Da jeg undersøgte de træninger, disse skuespillere fulgte, fandt jeg ikke nogen form for gennembrudstræningsprotokol eller super elegant ernæringsformel. Den mest typiske træningsstil var kort, hyppig såvel som intense træning fra en række træningsstilarter. Der blev ikke bemærket meget om ernæring, men jeg ville antage, at hvert måltid var protein såvel som grøntsagsbaseret, med komplekse kulhydrater, der er skræddersyet -om individets stofskifte såvel som mål. Hvis skuespilleren ikke fik muskelmassevægt, ville jeg antage, at yderligere spiseskefulde sunde fedtstoffer (som nødder såvel som nøddesmør) blev føjet til kosten. Generelt bemærkede jeg flere lektioner, der gælder for de fleste af os, snarere end mindretal. Jeg har opsummeret din Take House -lektion med hvert punkt:

1. Skuespillere er meget motiverede-et filmtilbud på flere millioner dollars fungerer vidundere.

Tag House Point: Sæt noget på spil. Deltag i en transformationskonkurrence. Lav et væddemål. Doner et specifikt beløb til en organisation, du ikke kan lide mest, hvis du ikke når dit mål. Få noget blod i spillet.

2. Skuespillere arbejder mod ikke-forhandlingsbestemmelige frister. Jeg har altid forkyndt, “Mål uden frister er drømme!”

Tag House Point: Indstil en frist samt afslør det for folk, du ikke ønsker at skuffe.

3. Skuespillere kan komme sig hurtigere end personer med kommanderende Tottenham Hotspur Trøje opgaver eller dem, der stræber efter en grad. Skuespillere får betalt for at forstå deres linjer såvel som at se på den del, så deres dag kan dreje sig om træning såvel som at spise. De kan ligeledes tage mere regelmæssige lur, en nøgle ToBody -transformation. Sikke et liv!

Tag husundervisning: Planlæg dine mere aggressive træningscyklusser i årets perioder, når dit arbejde er mindre stressende.

4. Mange skuespillere, der forvandles fra Sissy Boys til superhelte, er temmelig tynde, bringer ekstremt bit muskelmasse til at begynde med såvel som er velsignet med hurtigere metabolismer end gennemsnittet. Dette betyder, at de har en højere potentiel til ændring sammenlignet med en privat, der har fire års intens træning. Hvis de skulle begynde det nøjagtige samme program på nøjagtigt samme tid, vil en begyndervægtlifter altid få mere muskelmasse end Southampton FC Trøje en avanceret vægtløfter. Begyndere får næsten altid dobbelt så meget muskelmasse som erfarne løftere i nøjagtigt samme tidsperiode. Dette forekommer, da deres kroppe har en tendens til at tilpasse sig såvel som reagerer effektivt på en splinterny stimulus, da de starter længere fra deres genetiske loft. Jo mere dine muskler kræves for at tilpasse sig, jo mere vokser de. Tro Taylor Lautner.

Tag husundervisning: Sammenlign ikke dine resultater med andre. Lad din træningsalder holde din udvikling i perspektiv.

5. Skuespillere har normalt en generøs 12 til 16 uger til at udvikle muskelmasse såvel som kaste fedt. I løbet af et program på 16 uger er det ikke ualmindeligt at kaste mindst 30 eller flere pund spæk for at producere den illusion, de har fået 20 eller flere pund muskelmasse, hvis uanset hvad der er en effektivt.

Tag hus lektion: Giv dig selv tilstrækkelig tid til at transformere! Reducer den “rige hurtige” fysiske fitness -mentalitet.

6. De fleste af vores superhelte bruger ikke en Speedo, så de kan prioritere deres træning til muskelmassegrupperne, der giver en illusion af størrelse såvel som magt. For eksempel giver det øverste clavikulære område, såsom det øverste bryst, fælder såvel som skuldre, udseendet af størrelse såvel som strøm. Andre kropsdele, der begejstrer udholdenhed såvel som selvtillid, er biceps, øvre del af ryggen såvel som rippet abs. Så gennem vores konkurrenceforberedelse bør disse områder prioriteres. Da kroppen har en begrænset kapacitet til at tilpasse sig stress, kan vores skuespillers helbredelsesressourcer bruges til disse kropsdele af bekymring for at sikre, at han ser mere muskuløs ud i dem, der foretrækkesområder. Selvom dette ikke er en passende langsigtet plan, kan volumen muligvis reduceres i underkroppen for at indstille det potentielle til mere overkropsmasse.

Hvorfor er det så vigtigt at fokusere på illusionsmusklerne? Tænk på et fysisk fitnessdesignshow. Spørger du nogensinde, hvorfor ekspert fysisk fitness -design ser så enorm ud på scenen (eller på covers), men når de står ved siden af dig, ligner de et temmelig typisk udseende individ? Det er, da de fleste mandlige fysiske fitness-design har 31-32 tommer midtsektion (og evaluerer mellem 170-190 pund), der producerer illusionen af brede skuldre. Da jeg kæmpede ved WBFF -verdensmesterskabet i 2011, kunne jeg ikke kæmpe med de bedste konkurrenter, da jeg har en talje på 34 tommer, hvilket gør det sværere for mine skuldre at hoppe på dig. Kort sagt, hvis jeg kastede til den næste Hollywood -actionhelt, ville jeg kaste en privat med en lille talje.

Tag husets lektion: Hold årets perioder til dine langsomt-til-voksende kropsdele for at forbedre din krops symmetri såvel som forholdet.

7. Vores superhelte er magert nok. Jeg siger tilstrækkeligt, da ingen af dem praler af kropsfedtprocent (dvs. 4-5 procent) til at nåde en scene. Det er ikke nødvendigt for vores filmstjernes rolle. At gå meget lavere end 10 procent kan føre til tab af muskelmasse, fald i ydeevne såvel som et spids look. Min betydning af mager er 10 procent kropsfedt. Ved seks til ni procent er du flået. Ved fem procent eller mindre er du strimlet. Så hvorfor 10 procent såvel som ikke 13 procent? Gå ind i den magre tærskel, der gælder for fyr såvel som kvinder, men vi vil bruge en fyr til dette eksempel. Den magre tærskel antyder, at en fyr ved specifikke kropsfedtniveauer ser ens ud. Dette betyder, at hvis en fyr er 13-18 procent kropsfedt, vil du ikke være i stand til at differentiere forskellen. Ti procent kropsfedt til en fyr er ekstremt mager. Atten procent eller mere fedt til en fyr er fedt. Hvis en fyr er under 10 procent fedt eller over 18 procent fedt, vil du helt klart være i stand til at fortælle, om han er “mager” eller “fedt.” Alt imellem er ekstremt vagt, så godt det er ekstremt vanskeligt at bemærke forskellene. Så hvad betyder det for dig? Hvis du virkelig ønsker, at din krop skal skille sig ud, kravet om at komme ud af den “vage” zone samt ringe til 10 procent kropsfedt. Ækvivalenten med 10 procent kropsfedt for en mand er ca. 15 procent fedt for en kvinde.

Tag husundervisning: Giv dig selv tilladelse til at være lys. Hvis dit mål er at være 200 pund, ser du meget bedre ud på 190 pund, hvem er interesseret i?

8. Specificitetslovgivningen! Denne lovgivning specificerer, at den specifikke karakter af en træningstons skaber sine egne specifikke responsepasninger. Uddannelsestonerne skal være specifikke for både den private såvel som for kravene til deres valgte begivenhed. Kort sagt håndhæver denne idé dybest set dette: “Du får det, du træner til.” En mere metode til at angive dette er: Hvis du vil ende med at være en meget bedre bokser, boks. Hvis du vil ende med at være en meget bedre cyklist, cyklus. Hvis du vil ligne mere som en strømforhandler, skal du træne som en strømforhandler. Hvis du undersøger undersøgelse Mark Wahlbergs træning i Prep for den konkurrent, vil du se, at hans træner, Bo Cleary, får ham til at lave tre minutters runder med skyggeboksning, slå speedball, pudearbejde, reb spring over og hastighedspose. Emulere Taylor Launter’s Six-Pack AB-træning den personlige fitnessinstruktør Jordan Yuam designet så godt som du vil gøre en hel del direkte AB-arbejde som en uhyggelig udseende fysisk fitnessmodel. Ønsker du at ende med at være en mere gladiator i Spartacus? Bliv forberedt på at tilbringe fire timer hver dag med at træne som en gladiator: våbenbevægelser, kampfærdigheder, kredsløbstræning, sprints samt holdspil som Tug-of-War. Det er pænt at se nøjagtigt, hvordan denne gruppeuddannelse forstærker en pakningsmentalitet, som er nødvendig for at gøre det igennem i det brutale colosseum! Gladiatorerne træner ikke kun for størrelse såvel som magt til smidighed, hastighed såvel som udholdenhed samt et tankesæt til at vinde. Kort sagt, hvis du træner som en gladiator, vil du ligne en gladiator.

Tag hus lektion: Er din træning designet til at hjælpe dig i det felt, du er i, eller opnår det udseende, du er efter?

Konklusion

Den største lektion, vi kan opdage, er, at skuespillere forstår deres slutresultat, uanset om det er en gladiator, bokser, superhelt eller hård fyr. De har en krystal, der fjerner visionen om nøjagtigt, hvordan de skal se ud, føles såvel som optræde, såvel som deres træning er viet til det ende. De forhindrer mål med høj jacking såvel som programhopping såvel som er i stand til at vie sig til det aktuelle mål, der minder os om det fremtrædende citat, ”Det fineste program er det, du følger.” Nu er det din tur.

Vince Delmonte er forfatter til No Nonsense Muscle Mass Building: Skinny Guy Tricks to Insane Muscle Mass Gain opdaget på www.vinchedelmontefitness.comhe fokuserer på mentor tynde fyre nøjagtigt, hvordan man udvikler muskelmasse såvel som at gå hurtigt i vægt uden stoffer, supplemNTS såvel som træning mindre end før.

Klik her for Vince Delmonte’s Total No Non-Sense Muscle Mass Building System!

————————————————————————-
Om forfatteren:

Vince Delmonte er forfatteren af No Nonsense Muscle Mass Building: Skinny Guy Tricks to Insane Muscle Mass Gain Foundat Vincedelmontefitness.comhe fokuserer på mentor tynde fyre nøjagtigt, hvordan man udvikler muskelmasse såvel som at få vægt hurtigt uden stoffer, supplement end før. En verdensberømt fysisk fitnesscoach såvel som forfatter, Vince Delmonte forstås som den øverste “tynde fyr” professionelle såvel som har hjulpet flere tynde fyre såvel som kvinder besejrer deres muskelmasse uvenlige gener uden medicin såvel som kosttilskud. En national stridende fysisk fitnessdesignmester, den mest søgte fysiske fitnesscoach i hans område, en rutinemæssig bidragyder til mænds fysiske fitness -magasin såvel som forfatteren af verdens øverste muskelmassebygningsprogram for hardgainers, ingen nonsens muskelmassebygning. Du kan få mere info på vinchedelmontefitness.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *