Aloe vera knyttet til tumorer i rotter


aloe vera knyttet til tumorer i rotter
Af Scott Welch

Regeringsforskere har opdaget bevis for, at temmelig høje doser aloe vera – generelt forstået som en naturlig hudbehandling, men nu også almindeligt anvendt i alternative lægemidler – kan forårsage tarmtumorer hos rotter. Aloe Vera blev taget et kig på mulige ”tumorproducerende aktiviteter” af forskere med National Toxicology-programmet, der leverede doser af det til rotter over to år. Hos rotter, der forbrugte vand, spikede med aloe vera -ekstrakt, siger forskningsundersøgelsen: “Der var fjernet bevis for kræftfremkaldende aktivitet.” 32 procent af kvindelige rotter såvel som 74 procent af mændene havde ondartede eller godartede tumorer i deres store tarme, fandt forskerne, mens der ikke blev set nogen tumorer i den administrerede gruppe af rotter, der gav rent drikkevand. Hvad disse resultater indikerer for menneskelige forbrugere af aloe vera -produkter er uklar. Cirka halvdelen af alle kemikalier, hvad enten det er naturligt eller syntetisk, kontrolleret i gnavere ved høje doser forårsager kræft.

”På dette tidspunkt tjekker vi at skabe den næste runde med eksperimenter,” fortalte Daniel Fabricant of the Food såvel som medicinadministration, som bidrog til rapporten, til New Scientist. ”Vi ønsker at knytte resultaterne til de industrielle produkter, der er derude.”

Den primære mistænkte for at udløse tumorer i gnavere er en forbindelse kaldet Aloin A, som sammen med andre aloe -ekstrakter blev fjernet fra afføringsmidler, der blev tilbudt i løbet af disken i 2002, da producenterne ikke havde forsynet FDA med tilstrækkelig info om sikkerhed. Aloe Vera gel såvel som “affarvede” ekstrakter, der er filtreret med udløst trækul, består af langt mindre acoin a end hele bladekstrakter, der er leveret til rotterne. Real Madrid Trøje Urte -kosttilskud som Aloe Vera har ikke brug for FDA -godkendelse, men virksomheden kan gribe ind mod et farligt produkt, efter at det er i salg. En tidligere forskningsundersøgelse opdagede, at Aloe Vera ikke havde “nogen fjernelse af toksiske virkninger” på det centrale ængstelige system af rotter. Det tages oralt som en alternativ medicin til behandling af sådanne tilstande som diabetes, astma, Nagoya Grampus Trøje epilepsi såvel som Kawasaki Frontale Trøje mavesår.

historiekilde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *