Lad os tale dada5000, nyresvigt såvel som personlig ansvarlighed


, når en voksen fyr vælger at kæmpe i MMA såvel som er over-matched, underuddannet såvel som de-konditioneret, de er nødt til at tage personlig forpligtelse for deres valg. Hvis de er nødt til at ty til hurtige ekstreme vægtskårne metoder for at gøre deres kontraherede vægt, skal de igen acceptere ansvarlighed for skader, der kommer fra deres handlinger.

Men personlig forpligtelse er ikke en idé, der kun knytter sig til krigere. Atletiske kommissioner har en personlig forpligtelse til at udføre deres opgave tilstrækkeligt. Atletiske kommissioner findes meget første såvel som vigtigst for stridende sikkerhed. Dette bringer os til Texas såvel som DADA5000.

Fredag den 19. februar 2016 så det, der måske var en af de mest bisarre forekomster i den nutidige Inter Milan Trøje tidsalder for reguleret MMA. På Bellator var 149 Dhafir Harris (Dada5000) åbenbart nødt til at skære 40 pund for at gøre den tunge vægtgrænse for hans kamp med Kimbo -skive.

Harris lagde vægt såvel som blev licenseret til at kæmpe af Texas Department of Licensing såvel som regulering, regeringsenheden mod gebyr for ekspert MMA i Lone Star State.

Kampen endte på uforglemmelig måde med Harris, der led af et knockout -tab, der ikke var ved hjælp af slag, dog ved hjælp af ren udmattelse.

Det rapporteres, at Harris oplevede nyresvigt som et resultat af kampen såvel som dette Flamengo Trøje blev udløst af dehydrering. Harris ‘husstand frigav en erklæring, der opmuntrer som følger

Lægerne har nu informeret os om, at Dada havde akkumuleret meget høje niveauer af kalium i hans blod, hvilket førte til alvorlig dehydrering, træthed såvel som nyresvigt. De høje kaliumniveauer blev sandsynligvis udløst af hans 40 kg vægttab som forberedelse til kampen.

Lad os nu cirkle tilbage til Texas Department of Licensing samt retningslinje samt tale om personligt ansvar.

Farerne forbundet med hurtig ekstrem vægtskæring er ikke nye for kommissioner såvel som i Texas, den jurisdiktion, hvor denne begivenhed opstod, vendte regeringen især deres mening til dette. Afsnit 61.105 (f) i Texas ‘bekæmpende sportsadministrative regler omhandler åbenlyst dehydrering ved en forudgående evaluering i såvel som læser som følger:

(f) Hvis en deltager i et forsøg på at skabe vægt, viser en deltager bevis for dehydrering, efter at have taget diuretika eller andre lægemidler eller har anvendt enhver form for anden ekstrem modalitet, skal afdelingen diskvalificere deltageren i anbefalingerne fra den undersøgende læge.

Der er to afgørende ord i ovenstående passage, “eller” såvel som “skal”. Ved at bruge ordet “eller” får politikkerne for lovpligtig fortolkning, at hver enkelt af de medfølgende betingelser aktiverer konsekvensen af inhabilitet. Hvis nogen form for disse betingelser overholdes Texas Department of Licensing såvel som retningslinje “skal” diskvalificere deltageren. Skal ikke efterlader nogen skøn, det er en obligatorisk konsekvens. Det kan være et ekstremt resultat, men politikken var formodentlig skrevet med stridende sikkerhed i tankerne.

Det er svært at forestille sig nøjagtigt, hvordan en fyr kan miste 40 kg ved ekstrem vægtskåret taktik samt ikke tilfredsstille ovennævnte test for inhabilitet. Disse politikker findes af en grund. MMAs liste over hurtige vægtskæring er så godt så godt som såvel som vokser i et konsekvent uroligt tempo. Det kræver ikke endnu en død på sine hænder.

Californien gik for nylig et par af de mest progressive vægtskårne reformer i sporten. Andre tilsynsmyndigheder ville være smarte til at overholde sagen. Retningslinjen for sporten er kun så stærk som den svageste forbindelse med promotorer, der er i stand til jurisdiktion. Med Bellators præsident, Scott Coker, lige for nylig oplyste, at han ville være på vagt over for at have en titelkamp i Californien, forudsat at statens reform, kombineret med ovenstående fiasko i Texas, er kravet om konsistens muligvis ikke klarere for at sikre, at promotorer ikke har Valget af at sætte indtægter over sikkerhed.

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Når du lægger vægt, skærer det ikke i Battle SportsMarch 15, 2014in “Weight Cut Reform”
Undersøgelse – Konkurrent, der får en masse vægt “forudsiger” Bout -mester i MMADECN 7. 2021
Flere hurtige ekstreme vægttab AZ Alkmaar Trøje farer dokumenteret i Mmajuly 16, 2014in “vægtskæringsreform”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *