8 Måltider til at glæde sig over, før sommeren slutter


ferskner, tomater, zucchini – åh min! Sving ind i enhver købmand eller landmændsmarked i disse dage, og du finder, at skraldespande oversvømmer med denne sæsons dusør. Det er fristende at indlæse vandmelon og andre velsmagende (og sunde!) Goodies, men hvad sker der, når du kommer hjem? Her er 8 ideer til morgenmad, frokost og middag for at hjælpe dig med at bruge det, du køber, før det går dårligt. (Glem ikke: Sommerprodukter smager også fantastisk om vinteren. Bare prep og frys* til #SeizeSummer, Y’all!)

Ferskner

Peaches ‘n Cream natten over morgenmadskrukker
Det er utroligt, hvor meget meget sjovere en sund morgenmad er, når den serveres i en krukke! Denne lette opskrift fra SheKnows kombinerer saftige ferskner, fylder chiafrø og cremet græsk yoghurt for at skabe et lækkert måltid, der næsten fungerer som dessert.

Piri Piri Peach og Chicken Kabobs
Protein, ferskner og et krydret spark af Piri Piri, disse spyd fra det latinske køkken er en eksplosion af awesomeness for din mund! Fire op grillen og få disse til at gå til en ende-af-sommer-grill eller en hurtig middag enhver aften i ugen.

Tomater

Grillet Michigan Heirloom Tomatoes With Corn Rehish og Mozzarella
Du behøver ikke at få dine produkter i Michigan til at sammensætte denne kreative salat fra en sundere Michigan. (Hvem vidste, at du kunne kaste tomater på grillen?!) Sød og velsmagende, det er en gane Real Madrid Trøje pleaser!

Let have frisk tomatbasilsuppe
Denne grundlæggende suppe fra nabofood fremhæver tomaternes sødme med en burst af basilikum. Server det med en salat til en let frokost eller middag. Og overvej at lave en stor batch – du kan fryse det for at glæde Japans fodboldlandshold Trøje dig igen senere, når det er koldt udenfor.

VANDMELON

Vandmelon salat med feta, mynte og kumskimskør
Søde og enkle, vandmelonsalater er blevet en sommerhæftning. Denne let at kaste-sammen version fra Los Angeles Times får en opgradering takket være den røgede, syrlige dressing. Har du ikke feta til rådighed? Byt i hytteost til en mildere skål, der laver et forfriskende morgenmåltid.

Forfriskende vandmelon smoothie
Vandmelon er fyldt med lycopen, en antioxidant, der hjælper med at støtte kardiovaskulær sundhed. Blend det i denne smoothie -opskrift fra Yahoo! Sundhed, der også indeholder Kefir, en probiotikarisk drink, der er vist for at forbedre fordøjelsen, og du har en drik, der gør en krop god.

Zucchini

Tahini-klædt zucchini og grøn bønnesalat
Vores venner på FitStar har været begejstret for denne ekstraordinære salat fra Washington Post (og to mere!). Den er rig, cremet og mejeri-fri-og hvis du forbereder dressing, zucchini og grønne bønner på forhånd, kan du smide det sammen på et snap.

Zucchini fyldt med farro, rød peber og feta
En show Boat Dish, hvis der nogensinde var en! Zucchini bliver et leveringssystem for fuldkorns godhed i denne kreative opskrift fra Los Angeles Times. Pisk dette op til din næste middagsselskab, eller nyd det selv – Sports kan let genopvarmes og glæder sig til frokost.

*Frugt og grøntsager, der er blevet vasket, præpet og opbevaret i en lufttæt beholder, kan vare i fryseren i op til 12 måneder.

Hvem planlægger Newcastle United Trøje at #SeizeSummer og prøve en af disse velsmagende opskrifter denne uge? Del dine tanker i kommentarerne!

Disse oplysninger er kun til uddannelsesmæssige formål og er ikke beregnet til at erstatte medicinsk diagnose eller behandling. Du må ikke bruge disse oplysninger til at diagnosticere eller behandle et sundhedsmæssigt problem eller tilstand. Kontroller altid med din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fitnessrutine.

Kimberly Daly Farrell

Kimberly Daly Farrell er administrerende redaktør hos Fitbit. En certificeret sundhedsinstruktør og selvdiagnosticeret løbende afhængig, Kimberly studerede integrerende ernæring og har afsluttet tre maraton. Hun har tidligere haft redaktionelle stillinger i form, glamour, fitness og gode husholdningsmagasiner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *