Ontario BJJ -konkurrence spiller et spil juridisk fjerkræ med provinsen


-opdatering 22. juli 2017 – denne konkurrence gik ud uden problemer. Regnskaber fra Facebook viser, at ikke kun de regionale bymyndigheder ikke pressede nogen form for gebyrer, de endda var til stede, såvel som stillet til dette foto.

Dette er en fascinerende situation med provinsen, der siger, at BJJ -konkurrencer i Athletic Bilbao Trøje øjeblikket er Kroatiens fodboldlandshold Trøje ulovlige såvel som med Toronto -myndighederne, der er uenige såvel som ikke at overholde denne holdning.

Som omtalt nedenfor, medmindre afsnit 83 omformuleres til at rydde op, eller retsvæsenet giver en bindende indstilling anvendelsen af straffeloven til at kæmpe med konkurrencer, forbliver lovligt grå.

_____________________________________________

En brasiliansk Jiu Jitsu -konkurrence er arrangeret den 22. juli 2017.

NextGen BJJ Toronto Invitational er arrangeret til at tage placering i provinsens hovedstad. Normalt ville dette ikke desto mindre være umærkelig, at provinsen for nylig har taget indstillingen om, at sporten er en ulovlig ‘prisfastsættelse’ under rammerne, der er fastlagt af sektion 83 i straffeloven.

Provinsen har endnu ikke godkendt en provinsiel sportsorganisation til at føre tilsyn med BJJ såvel som har taget indstillingen, indtil dette ændrer sig, er sporten ulovlig med myndighederne, der bemærker som følger:

Regeringens indstilling af, at § 83 i straffeloven kan gælde for kæmpekonkurrencer er lovligt uprøvet. De kan have ret. De kan være forkerte. Medmindre såvel som indtil retsvæsenet evalueres i sagen enten med retslig evaluering eller i en strafforfølgning, vil lovgivningen forblive uklar.

En stærk uenighed forlader imidlertid, at provinsen overskrider deres grænser ved at forsøge at anvende straffeloven til at kæmpe for konkurrencer. Som tidligere bemærket, den senator, der komponerede den nuværende version af afsnit 83, der blev anført, da udgiften blev drøftet, at det ikke var beregnet til at gælde for at kæmpe med den overholdelse af stump udveksling indeholdt i Hansard -transkripter

Kyle Seback Brampton West, ON

Tak, hr. Formand.

Senator Runciman, jeg har en e-mail fra en herre, der er i min ridning fra Ontario Grappling Alliance. Selvfølgelig var jeg ikke engang bevidst om, at der var en Ontario, der kæmpede alliance, indtil jeg fik e-mailen, men jeg vil også spørge dig såvel som Mr. Pacetti. Han ser ud til at tro eller har fået en vis vejledning, som i ændringerne i denne lovgivning nu vil kæmpe efter en ikke-juridisk status.

Min evaluering af reglerne indikerer, at hvis det var lovligt før, vil det stadig være lovligt; Hvis det var ulovligt før, er det måske ikke stadig ulovligt, men det var ulovligt at begynde med. Jeg kan ikke se nøjagtigt, hvordan disse regler ville påvirke grapping såvel som Ontario Grappling Alliance.

3:45 p.m.

Ontario (tusind øer såvel som Rideau Lakes), CPC

Senator Bob Runciman

Nej, jeg forstår heller ikke. Dette spørgsmål, ikke særlig med at kæmpe, kom op under høringerne. Der er ingen forstået sport, der ikke bruger næve, hænder eller fødder. Der var tale om at navngive specifikke sportsgrene. Det kan muligvis give problemer, hvis nye hybridsport kommer på scenen i de kommende år.

Jeg tror, at hans frygt kan blive allayet såvel som at han vil være risikofri under denne ændring i lovgivningen.

3:45 p.m.

Kyle Seback Brampton West, ON

3:45 p.m.

Massimo Pacetti Saint-Léonard-Saint-Michel, QC

Som ikke-advokat er mit synspunkt, at vi bare tilføjer noget; Vi sletter ikke. Omkostningerne er bare at tilføje “fødder” til straffeloven, så jeg kan ikke se, hvad problemet ville være.

_______________________________________________

Det er bemærkelsesværdigt, at disse svar er i direkte reaktion på bekymringer fra Ontario -politikere, så det ville være beklageligt, hvis domstole var parat til at udvide straffeloven ud over lovgiverens intentioner. Senator Runciman gik så langt som at ringe til et sådant resultat uanvendeligt.

I enhver form for begivenhed er der i gang et spil juridisk fjerkræ.

Selvom jeg ikke kan motivere nogen til at bryde loven, forbliver Cerezo Osaka Trøje mit tilbud åbent, som skulle nogen i Ontario (eller Quebec, endnu en jurisdiktion, der søger at udøve s. 83 til at kæmpe begivenhed Med din regionale advokat helt fri for gebyr for at hjælpe med at navigere i dette juridiske landskab.

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Efter BJJ -konkurrence er Ontario fordoblet på “ulovlig” kampsportjuly 31, 2017 med 5 kommentarer
Quebec erklærer amatøren BJJ -begivenheder ulovlige under den kriminelle kodefebruary 26. 2017 med 8 kommentarer
Ontario indstillet til at kriminalisere amatør BJJ såvel som at kæmpe fra 1. juli 2017 juni 29, 2017 med 6 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *